tirsdag den 1. april 2014

Hahei Beach, Coromandel

Vi er endnu her på Hahei Beach Holiday Resort, som ungerne er vilde med, og det er lykkedes dem de sidste 3 morgener at overtale os til at tage en dag mere.
Som sagt er vi jo ved at være mætte af indtryk, og nu det gode vejr er over os, kan vi jo lige så godt tage de sidste dage ved stranden og daske lidt rundt.

I går tog vi rygsækken på nakken og gik til Cathedral Cove. En tur på 3 timer frem og tilbage, så det var dejligt at komme ud og få gang i bentøjet igen. Ikke så meget om stedet, det kan billederne bedre beskrive.

I dag fik Jeanette overtalt mig til at tage med ud til Hot Water Beach, hvor man, når der var lavvande, kunne grave sig et hul i stranden og lægge sig derned!!
Ja tænker i sikkert, som jeg gjorde. Hvad skulle der nu være i det. Forklaring følger.
Varme kilder strømmer op af en lille kilde, ikke langt fra kysten, og laver en lille bæk af 65-70 grader dampende varmt vand.
Fidusen er at man langs denne bæk, graver et hul i sandet, hvor kold havvand strømmer op. Man laver en lille rende til bækken, og blander varmt vand i, lige akkurat så det er tilpas varmt til at det føles behageligt. Så sætter man sig ned i mudderhullet, som en anden brunstig hvalros, ligesom de ca. 100 andre langs bækken som har gjort det samme. Gad vide hvad David Edinbourugh for dem som kan huske ham (Ja, eller hvad han nu hed, når man ikke har google og ved sin side) ville have sagt, hvis han havde set disse sære individer i flok, grave huller i sandet og bagefter sætte sig i dem og mudre sig ind.

På denne strand var bølgerne lidt større, og der blev ivrigt prøvet kræfter med dem, når man nu alligevel skulle ud og svales lidt af fra de varme kilder.
Dejlig dag som vi alle nød i fulde drag.
Tilbage på campingpladsen fik mor og far lov til at tage på stranden helt alene i den sidste aftensol som blev brugt til lidt kryds & tværs og dameblade med diverse slankekure, hvor især palæo-kuren, den med masser af kød, blev skrevet bag øret. Jeanette og jeg har nemlig lavet væddemål med h.h.v. 64 og 87 kg. som mål, inden 1. oktober. Jo flere der ved det, jo lettere er det jo at komme i gang, så hermed gjort!
Imens fornøjede børnene sig med at sætte fælder til de sultne tillidsfulde gråspurve og lidt spil på div. tablets og Ipads, inden lærer Skrapsak kaldte til time med skolebøgerne.

Vi har snakket om hvor dejligt der er hernede, og det har været rigtig godt til os alle at være sammen på denne måde.
Jeanette har jo forældreorlov til 1. juli, og jeg skal først møde ind d. 14. maj, så derfor besluttede vi os for at tage en måned ekstra hernede. Det var ingen problem at ændre flybilletterne og camperen kunne sagtens forlænges med lidt flere dollars i hånden. og mon ikke børnene kan følge op på skolegangen når vi kommer hjem engang. Ludvig skal jo først starte i skole efter sommerferien, så no problemos. Vi kommer dog til at savne den nyudsprungne bøgeskov og fjorden derhjemme.

Her et lille klip fra Jeanettes dagbog, som hun insisterede på skulle med, så hermed gjort:

Jesper lavede denne dag STUNTET!!! Han kom stolt og gav mig en nøgle til en Skoda. Han mente den kunne være god til mig, for så havde jeg jo en ekstra til bilen når vi kom hjem, for nu havde han jo smidt den ene væk sidste år på skiferien. Jeg undrede mig en smule da vi har set max 5 skodaèr i dette land, og så var det da helt utroligt at lige ved siden af vores camperplads skulle have holdt en sådan, som havde tabt deres nøgle. Hhmmm. Jeg spurgte om det måske kunne være min egen nøgle som vi havde med hjemmefra, eftersom vi kørte op til banegården i Hobro. Jesper lignede et stort spørgsmålstegn, for det kunne han da slet ikke huske noget om.- Han havde haft alle rygsækkene ude for at finde de to William og Bertram skulle gå med da vi skulle handle, så han havde også haft fat i sin egen hvori min nøgle lå i toppen. Så meget heldigt han fandt ”en anden mands nøgler” som viste sig at være til vores egen bil. FLOT. Og heldigvis har jeg nu stadig en nøgle til bilen når vi ankommer til Danmark om en uges tid.!!!

På vej mod Cathedral Cove med "vores" strand i baggrunden

Fortjent hvil med udsigt fra toppen

Ludvig finder en knæler som den i Kung Fu Panda

Halvvejs. Nu går det endelig nedad

Cathedral Cove ses i baggrunden

Ludvig kan heldigvis ikke læse

Tidens tand og bølgerne slider på klipperne



Karate Kid



Små drenge i stor hule

De store smil er fremme i det gode vejr

HUUH - Ass Jack. K.E., Heine og piphans

Fam. Veng Schack med selvudløser

Så går turen hjemover igen. Ludvig får sig en Olfert, eller hvad man nu kan kalde den

Hot Water Beach


Der graves ihærdigt

Skovlen lidt for lav til "kommunalarbejder-stillingen"

Leg i bølgerne

En tur i den store vaskemaskine


Ludvig forsøger sig også på det lidt lavere vand

Mens Bertram mageligt kigger på, fra hans private pool

Endnu et flueben ved "stranddag"

En spaghetti-si, to snørebånd og en pind
Der ventes tålmodigt på at en gråspurv går i fælden.
 

Mens de andre to fornøjer sig med lidt teknologisk underholdning






2 kommentarer:

  1. Godt det er 1. april i Jeres kalender!
    Det går liiige lidt tid inden det er stranden der lokker i DK, nyd turen!

    SvarSlet
  2. Tjuh hej hvor tiden flyver herhjemme i stresset. Nu er det vist tid til en lille hilsen igen fra Boldrup. Ser ud til i nyder turen i fulde drag og får masser af fede billeder. Herhjemme fordriver vi tiden med klargøring til konfirmation d. 18. maj, så mon fatter her ikke liiige kan snige 2 dages bukkejagt ind INDEN den store dag...:-) Jesper du savner jo nok slet ikke forberedelser til bukkejagten, stiger op, lave fodermark og alt det andet gøjl, måske en nossebajer med gutterne mens vi kører rundt og spotter buk...:-) Nå, men mon ikke vi gemmer en bette buk til når i engang kommer hjem igen. Hyg jer til vi skrives ved igen. Stor hilsen fra os alle i Boldrup!

    SvarSlet