torsdag den 3. april 2014

Miranda og hjemrejse

Efter en 4 dage på Hahei Beach og omegn, mente vi at det var ved at være tid til at komme lidt videre, så onsdag lettede vi anker mod Auckland, eller et sted i nærheden deraf.

Vi skulle lige have handlet ind for sidste gang, så et slag forbi en Pick´n Pack i Thames. Efter en lille frokostpause og et lille kig på en smalspors bane med smal på, tøffede vi videre mod en campingplads ved Miranda. Stille og roligt sted, som mange brugte som sidste sted før Auckland. Jeanette prøvede at forære nolge af vore madvarer som vi havde for meget af, men alle svarede at de også skulle hjem i morgen.
Stedet havde for øvrigt sin egen ”Hot Pool” med 35-38 grader varmt vand, så vi alle brugte flittigt badebukserne og lignede mest af alt en rynket rosin til sidst.
Et par dage er gået her, med ikke megen aktivitet, og ungerne har nydt den rolige tilværelse med lidt ditten og datten. William prøvede atter at fange ”gråssere” men udstyret svigtede, mente han, så vi måtte igen nøjes med bøffer på panden.
Eftermiddagen blev brugt på at få pakket rygsækkene igen, så de er klar til hjemrejse. Sidste dyp i poolen, inden den kl. 20 lukkede for (støjende) børn, og så ellers godnat Åge uden de store protester

Underligt at have brugt 6 uger, og så lige pludselig står man dér og syntes at det hele er gået alt for hurtigt.
Omvendt glæder vi os til at skulle hjem til det hjemlige og sine egne ting, sengen ikke at forglemme!
Børnene har klaret turen til UG + og slange, i forhold til at vi 5 mand har været sammen på 10 M2 i 40 dage, uden de store gnidninger og kontroverser. De få der har været er hurtigt blevet skudt i sænk af de disiplinære og uretfærdige forældre J

Alt for denne gang. Håber i har fået lidt ud af at følge med på bloggen, og tak for div. indlæg og kommentarer på vores rejse her i NZ. Det gør det lidt lettere, ikke at skulle til at fortælle historien alt for mange gange, da i jo har fået essensen af det meste af turen her.
Så er det for øvrigt også begyndt at regne, så kan vi jo lige så godt tage hjem. 5 dage med regn på 41 dage må være rigelig ;-) 

Ja, og jeg tager lige 14 dage mere hernede, men det bliver en helt anden historie!

Med kærlig hilsen


Fam. Veng Schack
Guldgraverbyen Thames


Smalsporsbane med station

Alt det pakken tager helt pusten fra en

William holder mageligt øje med fælden på behørigt afstand

Dyb koncentration når der mediteres

Har i set hende der ovre, hun er da lækker..

Lektietid. Tungen lige i munden

Den stolte mor med sine dejlige børn

K.E. , Heine, og Piphans

Sidste aften på NZ....for denne gang.
24 timer og 30 min. flyvetid venter forude for Jeanette og børnene.

1 kommentar:

  1. Hej Jesper. Tomheden efter familien er rejst hjem, udfyldes forhåbentlig af jagtspænding og en mere primitiv og dybere udforskning af New Zealands natur. Spændende at følge Jeres rejse, glæder mig til at følge dit jagteventyr. (Du jager samtidig med Freddy Wulff og Sten Andersen, de jager hele april måned i NZ) Knæk og bræk Jesper, pas på dig selv. venlig jægerhilsen Jens-Arne

    SvarSlet